English Swedish
Publicerad: 2015-11-18 09:22:48 CET
Formpipe Software AB
Börsmeddelande

Formpipe får order från finskt bolag värd 1,5 Mkr

Formpipe får order från ett finskt bolag, via sin partner Tabellae, gällande ECM-produkten Lasernet. Ordervärdet uppgår till cirka 1,5 Mkr över en fyraårsperiod.

Produkten gör att kunden på ett effektivt sätt kan skapa rapporter samt enhetlig design av affärsdokument, direkt från Microsoft Dynamics AX.

– Vi fortsätter arbetet med att stärka vår närvaro i Europa gällande vår input/output management-produkt och kännedomen om Lasernet sprider sig, särskilt i koppling till det snabbt växande Microsoft Dynamics AX. Vi är mycket glada över att ännu en kund på denna marknad valt Formpipe och ser ytterligare ett antal nya affärsmöjligheter framöver, säger Christian Sundin, vd för Formpipe.

Kunden avser att införa Lasernet i de 18 länder man finns representerade i, för att hantera rapporter och distribution av affärsdokument.

Av det totala affärsvärdet kommer licensintäkter om 0,9 Mkr att intäktsföras under fjärde kvartalet 2015, övriga intäkter periodiseras över avtalsperioden.

För ytterligare information, kontakta:
Christian Sundin, vd och koncernchef för Formpipe, +46 705-67 73 85

 

_______________________________________________

Informationen är sådan som Formpipe Software AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande onsdag den 18 november 2015.

Formpipe utvecklar och levererar ECM-produkter och lösningar för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. ECM-produkter hjälper organisationer att fånga, hantera, distribuera och sätta information i ett sammanhang. Bolagets programvaror skapar ökad effektivitet, sänkta kostnader och minskad riskexponering. Formpipe etablerades 2004 och har kontor i Sverige, Danmark, Storbritannien, Nederländerna och USA. Formpipes aktie är noterad på NASDAQ Stockholm.


press_2015_11_18.pdf