English Estonian
Avaldatud: 2015-10-26 08:00:00 CET
Nordecon
Börsiteade

Ehituslepingu sõlmimine (Korterelamu Stockholmis)

Nordeconi kontserni kuuluv Rootsi Kuningriigis registreeritud tütarettevõte SWENCN AB ja Rootsi päritolu kinnisvaragruppi Innovation Properties Sverige AB kuuluv Bostadsrättsföreningen Styrmannen 49 sõlmisid lepingu viiekorruselise kortermaja ehitamiseks Stockholmis. Tööde maksumuseks on ligikaudu 8,4 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

SWENCN AB on Eesti Vabariigis registreeritud SweNCN OÜ 100%’line tütarettevõte. SweNCN OÜ osanikud on Nordecon AS (60%) ja Luksusjaht AS (40%). Luksusjaht AS’ile kuulub hetkel Nordecon AS’is 11,15% suurune osalus.

SWENCN AB hakkab osutama elamute ja mitteeluhoonete ehitusteenust eelkõige Kesk-Rootsi regioonis.


Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Geograafiliselt tegutsevad kontserni ettevõtted täna Eestis, Ukrainas ja Soomes. Kontserni emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas, Eestis. Kontserni kuulub lisaks emaettevõttele üle 10 tütarettevõtte. Kontserni 2014. aasta konsolideeritud müügitulu oli 161 miljonit eurot ja puhaskasum 2,3 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab hetkel tööd ligi 700 inimesele. Alates 18.05.2006 on emaettevõtte aktsiad noteeritud NASDAQ OMX Tallinna Börsi põhinimekirjas.

         Jaano Vink
         Nordecon AS
         Juhatuse esimees
         Tel: +372 615 4400
         Email: jaano.vink@nordecon.com
         www.nordecon.com