English Estonian
Avaldatud: 2015-10-05 15:30:00 CEST
LHV Group
Börsiteade

LHV Group korraldab võlakirjaemissiooni tutvustamiseks veebiseminari

Huvilistel on võimalik osaleda AS LHV Groupi veebiseminaril, mis toimub esmaspäeval, 12. oktoobril 2015 algusega kell 10.00.

LHV Group kutsub osalema investoreid, turu liikmeid, analüütikuid ja teisi huvilisi. Veebiseminaril tutvustab LHV Group käimasolevat allutatud võlakirjade avalikku pakkumist ja annab ülevaate ettevõtte tegevusest. Ettevõtet esindavad LHV Groupi juhataja Erkki Raasuke, LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu ning finantsjuht Meelis Paakspuu. Veebiseminari toimumise ajal on osalejatel võimalik esitada küsimusi. Veebiseminar toimub eesti keeles.

AS LHV Group noteeris 5. oktoobril allutatud võlakirjad Nasdaq Tallinna börsil ning samal ajal algas uute allutatud võlakirjade avalik pakkumine. Võlakirjade märkimine lõppeb 26. oktoobril kell 17.00.

Kuidas veebiseminaril osaleda?

Veebiseminaril osalemiseks palume registreeruda hiljemalt 12. oktoobril kell 09.00, siin: https://attendee.gotowebinar.com/register/2768175923608748033. Teile saadetakse link veebiseminarile ning juhised keskkonna kasutamiseks. Kui osalete veebiseminaril esimest korda, palutakse alla laadida vajalik rakendus. Juhul kui rakenduse allalaadimine ei õnnestu, avaneb automaatselt veebibrauser, mis võimaldab veebiseminari kuulata. Veebiseminari saab jälgida ka nutitelefonist ja tahvelarvutist, selleks on tarvis alla laadida rakendus GoToWebinar – Citrix.

Detailsem info on leitav Citrix’i kodulehel: http://support.citrixonline.com/webinar/all_files/G2W010003.

Osalejatele saadetakse üks tund enne veebiseminari algust meeldetuletuseks e-kiri. Veebiseminar lindistatakse ning avalikustatakse Nasdaq Balti youtube.com kontol.

         Priit Rum
         LHV kommunikatsioonijuht
         Telefon: 502 0786
         E-post: priit.rum@lhv.ee