English Latvian
Publicēts: 2015-09-03 15:00:01 CEST
Ventspils nafta
Uzņēmuma paziņojums

AS „Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība” prezentācija vebināram par 2015. gada pirmā pusgada rezultātiem

AS „Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība” prezentācija virtuālajai konferencei š.g. 3. septembrī plkst. 16:00 (pēc Latvijas laika). Prezentācijas fails pievienots pielikumā.

Virtuālo konferenci (vebināru) vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs AS „Ventspils nafta” finanšu direktors Kaspars Bunne, AS “Latvijas kuģniecība” valdes priekšsēdētāja padomnieks Ģirts Apsītis un finanšu direktore Santa Spūle. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā. 

Vebināra ietvaros uzņēmumu pārstāvji runās par aktualitātēm AS “Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība”, kā arī analizēs 2015. gada pirmā pusgada finanšu rezultātus. Pēc prezentācijas uzņēmuma pārstāvji atbildēs uz vebināra apmeklētāju jautājumiem.

Kas ir vebinārs?

Vebinārs ir virtuāla konference, kuras laikā uzņēmuma pārstāvis sniedz informāciju par uzņēmumu un tā attīstības plāniem. Vebinārs nodrošina interaktīvu komunikāciju, sniedzot iespēju klausītājiem uzdot jautājumus un saņemt atbildes no uzņēmuma pārstāvja tiešsaistē.

Kā pievienoties?
Lai sekotu līdzi vebināram, Jums būs nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas. Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot saiti:
ej.uz/VN_LK_1H_2015.

Pēc reģistrācijas procesa pabeigšanas, uz norādīto e-pastu Jums tiks nosūtīta vebināra saite un instrukcijas. Pirmo reizi pieslēdzoties vebināram, Jums būs nepieciešams lejupielādēt sistēmas programmatūru savā datorā, kas aizņems tikai dažas sekundes. Turpmāk, piedaloties Nasdaq Baltic organizētos vebināros, tas atkārtoti nebūs jādara.

Papildu informācija par vebināru pieejama šeit: http://www.nasdaqomxbaltic.com/lv/pakalpojumi-3/vebinari-2/

Par AS „Ventspils nafta” 

AS „Ventspils nafta” ir viena no lielākajām uzņēmumu grupām Latvijā un darbojas naftas produktu transportēšanas, pārkraušanas, uzglabāšanas un kuģošanas jomā. AS „Ventspils nafta” ir koncerna mātes sabiedrība, kas pārvalda ieguldījumus grupas uzņēmumos, veicinot koncerna kopējās vērtības un katra atsevišķā uzņēmuma vērtības pieaugumu.

AS „Ventspils nafta” pieder 51% SIA “”Ventspils nafta” termināls”, kas ir lielākais naftas un naftas produktu termināls Baltijā; 66% SIA „LatRosTrans”, kas ir Latvijas-Krievijas lielākais kopuzņēmums Baltijā; 49,94% AS „Latvijas kuģniecība”, kas ir starp lielākajiem kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos pasaulē.

AS „Ventspils nafta” (NASDAQ RIGA: VNF1R) akcijas kopš 1998.gada 20.oktobra tiek kotētas biržas NASDAQ Riga Baltijas Oficiālajā sarakstā.

Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante

AS "Ventspils nafta"

Tālrunis: +371-25959447

E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv

www.vnafta.lv


VN_LK_prezentacija_vebinars_03092015_LV_final_NASDAQ.pdf