English Lithuanian
Paskelbta: 2015-08-13 20:30:00 CEST
City Service SE
Pranešimas apie esminį įvykį

Dėl numatomo bendrovės pertvarkymo į SE ir pertvarkymo sąlygų parengimo

Vilnius, Lietuva, 2015-08-13 20:30 CEST -- 2015 m. rugpjūčio 13 d. City Service AS (toliau – Bendrovė) valdyba, įgyvendindama 2015 m. balandžio 30 d. Bendrovės eilinio visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimus dėl Bendrovės dalyvavimo Europos bendrovės (Societas Europaea) formavime, parengė Bendrovės pertvarkymo planą ir pertvarkymo sąlygų projektą (toliau – Pertvarkymo sąlygos). Pertvarkymo sąlygos taikomos numatomam Bendrovės pertvarkymui į Europos akcinę bendrovę (Societas Europaea arba SE). Pertvarkant Bendrovę į SE, jos veikla nenutraukiama, taip pat nesteigiamas naujas juridinis asmuo.

Pagal Pertvarkymo sąlygas:

1)  Bendrovė, būdama pagal valstybės narės (Estijos) teisę įsteigta akcinė bendrovė, kurios registruota buveinė bei pagrindinė buveinė yra Bendrijoje, yra pertvarkoma į SE, vadovaujantis 2001 m. spalio 8 d. Tarybos reglamento (EB) Nr. 2157/2001 dėl Europos bendrovės (SE) statuto 37 straipsniu.

2) Nauja Bendrovės teisinė forma bus Europos akcinė bendrovė (Societas Europaea arba SE).

3) Naujas Bendrovės pavadinimas bus City Service SE.

4) Registruota Bendrovės buveinė bus Narva mnt. 5, 10117 Taline, Estijoje.

5) Po pertvarkymo valdymo struktūra ir sudėtis liks ta pati, kokia buvo prieš pertvarkymą, t.y. visuotinis akcininkų susirinkimas, stebėtojų taryba, susidedanti iš 3 – 5 narių, renkamų 4 metų kadencijai, ir valdyba, susidedanti iš 1 valdybos nario, renkamo 4 metų kadencijai.

Pertvarkymas bus vykdomas tik tuo atveju, jeigu Estijos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka Bendrovės visuotinis akcininkų susirinkimas priims sprendimą dėl pertvarkymo, Pertvarkymo sąlygų patvirtinimo ir kitų susijusių klausimų.

Su dokumentais, susijusiais su pertvarkymu (Pertvarkymo sąlygomis, pertvarkymo ataskaita ir audituotu City Service AS (buvęs pavadinimas – City Service EU AS) balansu 2015 m. birželio 30 dienai), galima įstatymų nustatyta tvarka susipažinti (nuo 9 val. iki 12 val. darbo dienomis) atvykus: Lietuvoje - į Bendrovę, adresu Smolensko g. 12, Vilnius, Lietuva; Estijoje – į advokatų kontorą Tark Grunte Sutkiene, Roosikrantsi  g. 2, Talinas, Estija. Visi su pertvarkymu susiję dokumentai taip pat yra paskelbti Bendrovės interneto svetainėje www.cityservice.eu.

Pridedama:

1) Pertvarkymo planas ir pertvarkymo sąlygų projektas (su priedu);

2) Pertvarkymo ataskaita (su priedu);

3) Audituotas balansas 2015 m. birželio 30 dienai (tik anglų kalba).

         Vilius Mackonis,
         Rinkodaros ir komunikacijos departamento direktorius
         + 370 5 239 4900


City Service AS pertvarkymo ataskaita.pdf
City Service AS pertvarkymo planas ir salygos.pdf
City Service EU AS interim balance sheet 30.06.2015.pdf
City Service SE istatai.pdf
Visuotinio akcininku susirinkimo sprendimu projektai.pdf