English Swedish
Publicerad: 2015-07-15 15:00:00 CEST
PartnerTech AB.
Börsmeddelande

PartnerTech får förlängt avtal med existerande kund

PartnerTech har förlängt existerande avtal med en av sina större kunder avseende service, distribution och eftermarknadstjänster i Nordamerika. 

PartnerTechs verksamhet i Nordamerika är fokuserad på service och tillverkningstjänster såsom bl.a. AIA (Assembled in America) vilket ger kunderna en lokal och flexibel försörjningskedja på den Nordamerikanska marknaden.

"Verksamheten i Nordamerika har under senare år utvecklats positivt. Förlängningen av detta avtal är ytterligare ett kvitto på att PartnerTech har ett attraktivt globalt erbjudande genom hela produktlivscykeln. Tack vare vår struktur och verksamhet kan vi erbjuda våra kunder service och tillverkning i Nordamerika.” säger Leif Thorwaldsson, VD och koncernchef, PartnerTech AB.

 

För ytterligare information kontakta:

Leif Thorwaldsson, VD och koncernchef, PartnerTech AB, Tel: +46 (0) 705 832650

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som PartnerTech AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 15 juli 2015 kl. 15.00.

Om PartnerTech

PartnerTech är en global industripartner som erbjuder kundanpassade lösningar genom hela produktlivscykeln, från  produktutveckling till produktion och eftermarknadstjänster, inom flera olika marknadsområden som t.ex. Medicinteknik och Olja &Gas. PartnerTech omsätter över 2,2 miljarder kronor och har ca 1400 anställda vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Malmö, är noterat på NASDAQ OMX, Stockholm. För mer information: www.partnertech.com.


SVE PartnerTech_20150715.pdf