English Swedish
Publicerad: 2015-06-23 11:16:36 CEST
Formpipe Software AB
Börsmeddelande

Formpipe får order från en dansk kommun värd 5,7 Mkr

Formpipe får tilläggsorder från en dansk kommun gällande ECM-produkten Acadre. Det totala ordervärdet uppgår till 5,7 Mkr över en fyraårsperiod.

– Våra befintliga kunder på den danska kommunmarknaden ger oss fortsatt förtroende, både genom utökad användning av befintliga installationer och genom att investera i tilläggsmoduler, säger Christian Sundin, vd för Formpipe.

Av det totala affärsvärdet kommer licensintäkter om 0,6 Mkr att intäktsföras under andra kvartalet 2015, övriga intäkter periodiseras över avtalsperioden.


För ytterligare information, kontakta:
Christian Sundin, vd och koncernchef för Formpipe, +46 705-67 73 85

_______________________________________________

Informationen är sådan som Formpipe Software AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande tisdag den 23 juni 2015.

Formpipe utvecklar och levererar ECM-produkter och lösningar för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. ECM-produkter hjälper organisationer att fånga, hantera, distribuera och sätta information i ett sammanhang. Bolagets programvaror skapar ökad effektivitet, sänkta kostnader och minskad riskexponering. Formpipe etablerades 2004 och har kontor i Sverige, Danmark, Storbritannien, Nederländerna och USA. Formpipes aktie är noterad på NASDAQ Stockholm.


press_2015_06_23.pdf