English Swedish
Publicerad: 2015-06-17 10:00:00 CEST
PartnerTech AB.
Börsmeddelande

PartnerTech erhåller ordrar från försvarsindustrin

PartnerTech har fått nya ordrar till ett sammanlagt värde av ca. 50 MSEK från kunder inom försvarsindustrin.

Produktionen avser maskinbearbetad precisionsmekanik och kommer att ske vid PartnerTechs enhet i Karlskoga med inledande leveranser under tredje kvartalet 2015.

”Denna order tillsammans med den order inom Olja&Gas segmentet som nyligen kommunicerades förbättrar orderläget avsevärt för PartnerTech Karlskoga”, säger Leif Thorwaldsson, VD och Koncernchef för PartnerTech.

 

För ytterligare information kontakta:

Leif Thorwaldsson, VD och Koncernchef, PartnerTech AB, Tel: 070-5832650

 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som PartnerTech AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 17 juni 2015 kl. 10.00.

 

Om PartnerTech

PartnerTech är en global industripartner som erbjuder kundanpassade lösningar genom hela produktlivscykeln, från  produktutveckling till produktion och eftermarknadstjänster, inom flera olika marknadsområden som t.ex. Medicinteknik och Olja &Gas. PartnerTech omsätter över 2,2 miljarder kronor och har ca 1400 anställda vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Malmö, är noterat på NASDAQ OMX, Stockholm. För mer information: www.partnertech.com.


SVE KKGA 20150617.pdf