English Latvian
Publicēts: 2015-06-09 15:00:00 CEST
Olainfarm
Uzņēmuma paziņojums

Olainfarm rīko 2015. gada 1. ceturkšņa virtuālo konferenci

AS „Olainfarm” aicina visus akcionārus, investorus, masu mediju pārstāvjus un ikvienu interesentu piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē š.g. 9. jūnijā plkst. 16:00 (pēc Latvijas laika). Lai piedalītos vebinārā, tam ir iepriekš jāreģistrējas - plašāka informācija sniegta zemāk.

Olaine, 2015-06-09 15:00 CEST -- Vebināra ietvaros Salvis Lapiņš runās par aktualitātēm uzņēmumā, kā arī analizēs AS „Olainfarm” 2015. gada 1. ceturkšņa un revidētos 2014. gada finanšu rādītājus. Pēc prezentācijas uzņēmuma pārstāvis atbildēs uz vebināra apmeklētāju jautājumiem. Vebināra laikā tiks rādīta klāt piecienotā presentācija.
 

Kā pievienoties?
Lai sekotu līdzi vebināram, Jums būs nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas.
Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot saiti:

http://ej.uz/OLF_1Q2015.

Pēc reģistrācijas procesa pabeigšanas, uz norādīto e-pastu Jums tiks nosūtīta vebināra saite un instrukcijas. Pirmo reizi pieslēdzoties vebināram, Jums būs nepieciešams lejupielādēt sistēmas programmatūru savā datorā, kas aizņems tikai dažas sekundes. Turpmāk piedaloties Nasdaq Baltic organizētos vebināros, tas atkārtoti nebūs jādara.
 

Papildu informācija par vebināru pieejama šeit: http://www.nasdaqbaltic.com/lv/pakalpojumi-3/vebinari-2/

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 35 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

         Papildu informācija:
         Salvis Lapiņš
         AS „Olainfarm“ valdes loceklis
         mob. tālr. +37126448873
         e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv


webinarjune15.pdf