English Swedish
Publicerad: 2015-05-11 08:30:00 CEST
PartnerTech AB.
Börsmeddelande

PartnerTech tecknar samarbetsavtal med Raymond Corporation i Nordamerika

PartnerTech och The Raymond Corporation (Raymond), en del av Toyota Material Handling North America (TMHNA), den ledande leverantören av materialhanteringsutrustning i Nordamerika, har tecknat ett samarbetsavtal avseende tillverkning av elektronik och elektromekaniska moduler till truckar.

Avtalet med Raymond utökar ytterligare det existerande samarbetet mellan PartnerTech och Toyota Material Handling North America. Avtalet omfattar produktutveckling, prototyper, tillverkning och eftermarknadstjänster och berör PartnerTechs enheter i Åtvidaberg, Malmö, Sieradz och Atlanta. Värdet av utökade volymer uppskattas till ca 35 MSEK under 2015.

" Vi är mycket nöjda över att ha tecknat detta avtal med Raymond. Tillsammans med det avtal vi nyligen tecknade med Toyota Material Handling Europe har vi nu ytterligare stärkt vår ställning som viktig leverantör inom Toyota Material Handling Group. Detta bevisar att vi har ett konkurrenskraftigt erbjudande genom hela produktlivscykeln och att vi kan leverera på global nivå,” säger Leif Thorwaldsson, VD och koncernchef för PartnerTech AB.

“Att samarbeta med en viktig leverantörspartner som PartnerTech ger oss möjlighet att utnyttja en global försörjningskedja som stöd för att uppnå våra affärsmål på kort och lång sikt,” säger  Keith Burlingame, Director Corporate Procurement på Raymond Corporation.

  

För ytterligare information kontakta:

Leif Thorwaldsson, VD och Koncernchef, PartnerTech AB, Tel: 070-5832650

  

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som PartnerTech AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 11 maj 2015 kl. 08.30.

 

Om PartnerTech

PartnerTech är en global industripartner som erbjuder kundanpassade lösningar genom hela produktlivscykeln, från  produktutveckling till produktion och eftermarknadstjänster, inom flera olika marknadsområden som t.ex. Medicinteknik och Olja &Gas. PartnerTech omsätter över 2,2 miljarder kronor och har ca 1400 anställda vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Malmö, är noterat på NASDAQ OMX, Stockholm. För mer information: www.partnertech.com.

 


SVE TMHNA 20150511.pdf