English Latvian
Publicēts: 2015-03-11 22:09:15 CET
Olainfarm
Uzņēmuma paziņojums

Ir noslēgusies Olainfarm 2014. gada 4. ceturkšņa virtuālā konference

11. martā AS „Olainfarm” aizvadīja 2014. gada 4. ceturkšņa virtuālo konferenci investoriem. Konferences laikā AS „Olainfarm” valdes loceklis Salvis Lapiņš analizēja 2014. gada 4. ceturkšņa un nerevidētos 2014. gada 12 mēnešu finanšu rādītājus, kā arī informēja par aktualitātēm uzņēmumā, šoreiz īpaši pievēršoties uzņēmuma Latvijas tirgus apskatam.

Olaine, 2015-03-11 22:09 CET -- Vebināra ietvaros Salvis Lapiņš norādīja, ka, ar mērķi samazināt Krievijas tirgus recesijas ietekmi uz uzņēmumu, AS „Olainfarm” turpina veicināt savas produkcijas noietu aizvien attālākos un mazākos Krievijas reģioniem. 2015. gadā ir plānots sasniegt nelielu apgrozījuma pieaugumu Krievijas tirgū.

 

Atbildot uz jautājumu par AS „Olainfarm” aizdevumiem uzņēmuma vadībai, Salvis Lapiņš norādīja, ka tiek izstrādāts aizdevumu atmaksas grafiks un tuvāko 3 gadu laikā ir plānots aizdevumus pilnībā dzēst.

 

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: bit.ly/1AjfhKU, savukārt virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija ir pieejama pielikumā.

 

 

Olainfarm pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē un aicina sekot līdz informācijai par nākamo virtuālo konferenci!

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 35 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

         Papildu informācija:
         Salvis Lapiņš
         AS „Olainfarm“ valdes loceklis
         
         mob. tālr. +371 26448873
         e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv


webinarmarch15.pdf