English Finnish
Julkaistu: 2014-12-18 08:00:00 CET
YIT
Sijoittajauutiset

YIT rakentaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle asuntoja noin 50 miljoonalla

Helsinki, 2014-12-18 08:00 CET -- YIT OYJ                                                     SIJOITTAJAUUTINEN                                                        18.12.2014 KLO. 9.00

 

YIT rakentaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle asuntoja noin 50 miljoonalla

 

YIT ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet sopimuksen yli 300 asunnon rakentamisesta kasvukeskuksiin eri puolilla Suomea. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 50 miljoonaa euroa. Ensimmäinen kohde rakennetaan Tampereelle, ja työt alkavat välittömästi. Kaikki kohteet valmistuvat vuonna 2016. Hankkeet toteutetaan YIT:n hallinnoimille tai omistamille tonteille YIT:n suunnitelmien mukaisesti.

”Kyseinen sopimus on jatkoa erinomaiselle yhteistyölle OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahaston kanssa. Rakennettavat kohteet tuovat helpotusta asuntopulaan kasvukeskuksissa, ja lisäksi sopimuksen positiivinen työllistämisvaikutus on merkittävä”, toteaa Matti Koskela, Talonrakennus -liiketoimintaryhmän johtaja YIT:ltä.

”OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto tarjoaa mahdollisuuden vaivattomaan asuntosijoittamiseen asiakkailleen. Toisaalta haluamme myös tarjota vuokralaisillemme korkeatasoisia ja laadukkaita asuntoja. Tämän kaupan myötä rakennettavat asunnot sopivat rahastomme strategiaan erinomaisesti ja samalla kauppa vahvistaa jo ennestään vahvaa yhteistyötä YIT:n kanssa”, sanoo salkunhoitaja Antero Tenhunen Pohjola Kiinteistösijoitus Oy:stä, joka toimii rahaston neuvonantajana.

 

Lisätietoja antavat:
 

Sanna Kaje, sijoittajasuhdejohtaja, YIT Oyj, puh. 050 390 6750, sanna.kaje@yit.fi
Matti Koskela, liiketoimintaryhmän johtaja, Talonrakennus, YIT Rakennus Oy,

puh. 040 557 6520, matti.koskela@yit.fi


YIT OYJ

Sanna Kaje
Sijoittajasuhdejohtaja

Jakelu: NASDAQ OMX, keskeiset tiedotusvälineet, www.yit.fi

YIT on rakennusalan edelläkävijä. Luomme parempaa elinympäristöä Suomessa, Venäjällä, Baltian maissa, Tšekissä ja Slovakiassa. Yli 100 vuoden kokemuksella olemme saavuttaneet vahvan markkina-aseman: Suomessa olemme suurin asuntorakentaja ja yksi suurimmista toimitila- ja infrarakentajista sekä Venäjällä merkittävin ulkomainen asuin- ja aluerakentaja. Visiomme on olla askeleen edellä - asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja henkilöstöstämme välittäen. Työllistämme yli 6 000 henkilöä seitsemässä maassa. Vuonna 2013 liikevaihtomme oli lähes 1,9 miljardia euroa. Osakkeemme noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.yit.fi