English Latvian
Publicēts: 2014-12-04 15:02:01 CET
Ventspils nafta
Uzņēmuma paziņojums

AS „Ventspils nafta” prezentācija vebināram par 2014. gada 3. ceturkšņa rezultātiem

AS „Ventspils nafta” prezentācija virtuālajai konferencei š.g. 4. decembrī plkst. 16:00 (pēc Latvijas laika).

Virtuālo konferenci (vebināru) vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs AS „Ventspils nafta” valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups (Robert Kirkup). Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā. Vebināra ietvaros Roberts Kirkups runās par aktualitātēm AS “Ventspils nafta”, kā arī analizēs 2014. gada 3. ceturkšņa finanšu rezultātus. 

Par AS „Ventspils nafta”

AS „Ventspils nafta” ir viena no lielākajām uzņēmumu grupām Latvijā un darbojas naftas produktu transportēšanas, pārkraušanas, uzglabāšanas un kuģošanas jomā. AS „Ventspils nafta” ir koncerna mātes sabiedrība, kas pārvalda ieguldījumus grupas uzņēmumos, veicinot koncerna kopējās vērtības un katra atsevišķā uzņēmuma vērtības pieaugumu.

AS „Ventspils nafta” pieder 51% SIA “”Ventspils nafta” termināls”, kas ir lielākais naftas un naftas produktu termināls Baltijā; 66% SIA „LatRosTrans”, kas ir Latvijas-Krievijas lielākais kopuzņēmums Baltijā; 49,94% AS „Latvijas kuģniecība”, kas ir starp lielākajiem kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos pasaulē.

AS „Ventspils nafta” (NASDAQ OMX RIGA: VNF1R) akcijas kopš 1998.gada 20.oktobra tiek kotētas biržas NASDAQ OMX Riga Baltijas Oficiālajā sarakstā.

Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante

AS "Ventspils nafta"

Tālrunis: +371-25959447

E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv

www.vnafta.lv


VN_LK_prezentacija_vebinars_04122014_LV.pdf