English Latvian
Publicēts: 2014-10-25 12:48:50 CEST
Olainfarm
Uzņēmuma paziņojums

„Olainfarm” dodas izbraukuma prezentācijās Baltijas un Ziemeļvalstu investoriem

No 27. līdz 31.oktobrim AS „Olainfarm” pārstāvji dosies izbraukuma prezentācijās, lai informētu kompānijas investorus Baltijas un Ziemeļvalstīs par tās sniegumu, aktualitātēm un tuvākās nākotnes plāniem.

Olaine, 2014.gada 25.oktobrī, 2014-10-25 12:48 CEST -- Regulāra komunikācija ar investoriem viņiem ērtākā veidā ir viens no labu investoru attiecību priekšnoteikumiem, tāpēc mēs katru mēnesi publicējam aktuālos finanšu rezultātus, informējam par kompānijas jaunumiem, kā arī ik ceturksni tiekamies virtuālās konferencēs. Tomēr viss iepriekš minētais ir attālināta komunikācija, kas nespēj aizvietot diskusijas un saikni, kas veidojas tikšanos laikā. Tāpēc mēs dodamies tuvāk investoriem, lai ne vien precīzāk pastāstītu mūsu stāstu, bet arī uzklausītu un izprastu viņu gaidas no „Olainfarm”,” piebilst Salvis Lapiņš, AS „Olainfarm” valdes loceklis un investoru attiecību vadītājs.

 

Investoriem tiks prezentēta klāt pievienotā prezentācija, kurā īpaša uzmanība pievērsta kompānijas darbībai Ukrainas un Krievijas tirgū un investīciju programmai.

 

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 35 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

         Papildu informācija:
         Salvis Lapiņš
         AS „Olainfarm“ valdes loceklis
         mob. tālr. +37126448873
         e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv


Olainfarm_Roadshow_Presentation_2014.pdf