English Swedish
Publicerad: 2014-10-09 08:05:00 CEST
Doro AB
Börsmeddelande

Doros partner Consumer Cellular utökar sitt distributionsnätverk med Targets butiker på den amerikanska marknaden

Lund, 2014-10-09 08:05 CEST --  

Target kommer att erbjuda fem mobiltelefoner med service från Consumer Cellular, som är en virtuell mobil nätverksoperatör. En av dessa fem är Doros modell PhoneEasy® 626 lanserad vid detta tillfälle på den amerikanska marknaden. Modellen finns tillgänglig hos Target från och med idag.

Consumer Cellular är ett privat företag vars mobiltelefoner och erbjudanden säljs över hela USA via ledande återförsäljares såsom Sears, Target och RadioShack, såväl som direkt till slutkonsumenter. Consumer Cellular, som är återförsäljare för AT&T:s tjänster under Consumer Cellulars eget varumärke, riktar sig till målgruppen 50+ med abonnemangstjänster utan kontrakt.

Consumer Cellular är även exklusiv leverantör till AARP:s (American Association of Retired Persons) medlemmar.

Target är en ledande amerikansk butikskedja med cirka 1800 butiker spridda över USA.

“Vi är mycket nöjda över vårt partnerskap med Consumer Cellular och vi förväntar oss att deras nya distributionsavtal med Target kommer att bidra till vår tillväxt under fjärde kvartalet samt under 2015” kommenterar Doros VD och koncernchef Jérôme Arnaud.

Ytterligare information
För ytterligare information kontakta:

Jérôme Arnaud, Vd och koncernchef Doro, +46 (0) 46 280 50 05

 

Om Doro
Doro AB är ett svenskt börsnoterat företag grundat 1974 i Lund. År 2007 lanserade de sin första enkla och användarvänliga mobiltelefon och är idag global marknadsledare inom denna kategori. Doros produkter och lösningar finns tillgängliga i över 30 länder på fem kontinenter och i utbudet ingår mobiltelefoner, applikationer och mjukvara, fast telefoni, telecare och lösningar inom mHealth. Företagets målsättning är att skapa förutsättningar för fler att anamma ny teknik och har genom åren tilldelats flera internationella priser och utmärkelser för både design och innovativ produktutveckling. 2013 omsatte Doro 1 142,5 Mkr och aktien är noterad på OMX Nasdaq Stockholm, Nordiska listan, Small-cap. www.doro.com.


Doro AB offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 9 oktober 2014, kl 08:00 CET.


2014-10-09 Doro pressmeddelande Consumer Cellular Target SV A 2.pdf