English Latvian
Publicēts: 2014-07-22 13:07:23 CEST
Nasdaq Riga
Biržas paziņojums

Birža pievieno papildus nosacījumu piemērotajam uzraudzības statusam AS “VEF Radiotehnika RRR”

NASDAQ OMX Riga valde 2014. gada 22. jūlijā nolēma, ka uzraudzības statuss AS “VEF Radiotehnika RRR” (RRR1R, ISIN kods: LV0000100972) nekavējoties tiek piemērots arī ņemot vērā sekojošo.

AS “VEF Radiotehnika RRR” 2014. gada 19. jūlijā iesniedza revidētu gada pārskatu par 2013. gadu latviešu valodā. Revidētajam gada pārskatam par 2013. gadu pievienotais neatkarīgu revidentu ziņojums satur informāciju par vairākiem apstākļiem, kuru dēļ revidents nav varējis iegūt pietiekamus un atbilstošus revīzijas pierādījumus revidenta atzinuma sniegšanai, tādēļ neatkarīgu revidentu ziņojums satur informāciju par pamatojumu atteikumam sniegt atzinumu.

Revidents nav varējis gūt pilnīgu un ticamu informāciju, kas ļautu ar pietiekamu pārliecību secināt, vai darbības turpināšanās princips ir pamatoti piemērots Sabiedrības 2013. gada finanšu pārskata sagatavošanā, jo uz 2013. gada 31. decembri Sabiedrībai nav brīvu naudas līdzekļu un tās īstermiņa saistības, tai skaitā arī saistības pret kredītiestādēm, ievērojami pārsniedz īstermiņa aktīvus.

Tādēļ papildu uzraudzības statuss tiek piemērots atbilstoši Biržas noteikumu "Par finanšu instrumentu iekļaušanu un tirdzniecību biržas regulētajos tirgos” 20.1.2. punkta 9. apakšpunktam, kas nosaka, ka Birža piemēro uzraudzības statusu, ja ir iestājušies emitenta darbību ietekmējoši apstākļi, kas varētu būtiski apdraudēt ieguldītāju intereses, kā arī citos gadījumos, kad ir svarīgi piesaistīt tirgus dalībnieku uzmanību kādam nozīmīgam apstāklim attiecībā uz attiecīgo finanšu instrumentu vai tā emitentu.

2014. gada 6. maijā piemērotais uzraudzības status paliek spēkā, jo Sabiedrība nav iesniegusi revidētu gada pārskatu par 2013. gadu angļu valodā.

NASDAQ OMX
Baltic Market
Issuer Services
+371 67212431
www.nasdaqomxbaltic.com/

NASDAQ OMX Baltic ir vienots nosaukums, ko lieto, lai apzīmētu uzņēmumus un biržas/regulētos tirgus, kurus pārvalda NASDAQ OMX grupā ietilpstošie Baltijas valstīs esošie uzņēmumi, t.i. NASDAQ OMX Riga, AS, NASDAQ OMX Tallinn AS un AB NASDAQ OMX Vilnius.