Swedish
Publicerad: 2014-07-02 09:00:00 CEST
Vitec Software Group AB
Börsmeddelande

Vitec tecknar flerårsavtal med Förvaltaren

Vitec har tecknat avtal med Fastighets AB Förvaltaren i Sundbyberg avseende leverans av ett nytt fastighetssystem. Det nya systemet omfattar funktioner för fastighetsadministration, fastighetsförvaltning, uthyrning av lägenheter och lokaler, samt internetbaserade lösningar för hyresgäster. Avtalet som är värt 6 Mkr över fem år kommer att börja levereras efter sommaren 2015.

Umeå, 2014-07-02 09:00 CEST --
- En ledstjärna för oss har varit att köpa ett standardsystem som är kostnadseffektivt att förvalta och som samtidigt ger rätt funktioner för vår personal och våra hyresgäster, säger Åsa Ingman, Projektledare på Fastighets AB Förvaltaren.

- Vi är väldigt glada att Förvaltaren har valt Vitec som leverantör av sitt nya system. Tillsammans med kunden har vi lagt mycket tid på detaljspecifikationer och enligt vår uppfattning är det här den mest genomarbetade offentliga upphandlingen som vi deltagit i, säger Magnus Persson, Försäljningschef på Vitec.

Fastighets AB Förvaltaren
Förvaltaren ägs av Sundbyberg stad. Sedan starten 1947 har bolaget byggt och utvecklat det moderna Sundbyberg med attraktiva bostäder och fräscha lokaler för företag och andra verksamheter. Bolaget byggde Storskogen på 1950-talet, Ör på 60-talet, Hallonbergen på 70-talet och Rissne på 80-talet. Och nu finns Förvaltaren med när Sundbybergs nya stadsdel Ursvik växer fram. Förvaltaren arbetar kundorienterat och gör varje dag sitt yttersta för att ta hand om sina hyresgäster i 8 000 lägenheter, 600 lokaler samt 5 000 garage- och parkeringsplatser.

Vitec – Affärsområde Fastighet
Vi inom Affärsområde Fastighet erbjuder affärssystem för byggbolag och fastighetsbolag. Vårt fastighetssystem och ekonomisystem har funktioner för webb och mobil, finns som molntjänst eller egen installation, hos er eller hos oss. På mest effektiva sätt stödjer och optimerar vi processer för uthyrning & försäljning, kundservice, ekonomi, teknisk förvaltning och energiuppföljning.

För mer information kontakta
Magnus Persson, Vitec , Försäljningschef Vitec fastighet, tel: +46 70 796 3513
Åsa Ingman, Fastighets AB Förvaltaren , Projektledare tel + 468 706 92 28 

     

Disclaimer:
Informationen är sådan som Vitec Software Group AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappers­marknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande Onsdag den 2 juli 201X kl 09:00.

 

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem till den nordiska marknaden. Bolaget, med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark växer i den mogna delen av programvarubranschen genom att konsolidera vertikala programvarusegment. Bland kunderna finns fastighetsmäklare, bygg- och fastighetsbolag, banker & försäkringsbolag, energibolag, hälsoföretag, bildelshandlare samt tidningsföretag.  Koncernens omsättning har en årstakt om 575 Mkr och har ca 400 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

www.vitec.se   Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00


Pressmeddelande Vitec tecknar avtal med Fastighets AB Forvaltaren.pdf