English Latvian
Publicēts: 2014-05-07 08:45:27 CEST
Nasdaq Riga
Biržas paziņojums

Birža piemēro uzraudzības statusu AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca”

NASDAQ OMX Riga valde š.g. 7. maijā nolēma piemērot uzraudzības statusu AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” (DPK1R, ISIN kods: LV0000100212).

Birža uzraudzības statusu piemēro atbilstoši Biržas noteikumu "Par finanšu instrumentu iekļaušanu un tirdzniecību biržas regulētajos tirgos” 20.1.2. punkta 9. apakšpunktam, kas nosaka, ka Birža piemēro uzraudzības statusu, ja ir iestājušies emitenta darbību ietekmējoši apstākļi, kas varētu būtiski apdraudēt ieguldītāju intereses, kā arī citos gadījumos, kad ir svarīgi piesaistīt tirgus dalībnieku uzmanību kādam nozīmīgam apstāklim attiecībā uz attiecīgo finanšu instrumentu vai tā emitentu.

AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” 2014. gada 29. aprīlī iesniedza Biržai gada pārskatu par 2013. gadu kopā ar neatkarīgu revidentu ziņojumu. Neatkarīgu revidentu ziņojumā ir iekļauti vairāki pamatojumi atteikumam sniegt atzinumu, tādēļ revidents, ņemot vērā šos pamatojumus, kuru ietekmes un/vai iespējamās ietekmes nozīmīguma dēļ nav bijusi iespējama pietiekama un atbilstoša revīzija, kas ļautu revidentam sniegt atzinumu par šo finanšu pārskatu, nav sniedzis atzinumu par AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” gada pārskatu par 2013. gadu.

Uzraudzības statusa piemērošana nepieciešama, lai piesaistītu tirgus dalībnieku uzmanību.

 

NASDAQ OMX
Baltic Market
Issuer Services
+371 67212431
www.nasdaqomxbaltic.com/