Finnish
Julkaistu: 2014-04-01 14:23:54 CEST
Avidly Oyj
Varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

ZEELAND OYJ: VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET 1.4.2014

Zeeland Oyj:n ("Yhtiö") tänään pidetty varsinainen yhtiökokous teki seuraavat päätökset:

  • vahvisti Yhtiön tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden toimitusjohtajalle ja hallituksen jäsenille tilikaudelta 1.1.2013-31.12.2013.
     
  • päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että Yhtiön tilikaudelta 2013 vahvistetun taseen perusteella ei jaeta osinkoa.
     
  • päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että tilintarkastajalle maksetaan palkkio ja kustannusten korvaus Yhtiön hyväksymän kohtuullisen laskun mukaan ja valitsi Yhtiön tilintarkastajiksi edelleen KHT-tilintarkastaja Jari Paloniemen ja varatilintarkastajaksi KHT-tilintarkastaja Veikko Terhon.
     
  • päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti muuttaa Yhtiön yhtiöjärjestystä Yhtiön luovuttua harjoittamasta kuvanvalmistusliiketoimintaa, siten että yhtiöjärjestyksen määräyksestä 2 "Toimiala" poistettiin viittaukset valokuvaustoiminnan harjoittamiseen, digitaalikuvien valmistukseen ja valokuvatuotteiden jakeluun.
     
  • päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että hallitus on valtuutettu päättämään omien osakkeiden hankkimisesta yhdessä tai useammassa erässä siten, että hankittavien osakkeiden määrä voi olla enintään 19.339.365 kappaletta, mikä vastaa enintään 10,0 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista yhtiökokouskutsun päivänä. Omia osakkeita voidaan hankkia vain vapaalla omalla pääomalla NASDAQ OMX Helsinki Oy:n järjestämän First North Finland -markkinapaikan kaupankäynnissä muodostuneeseen hankintahetken arvoon. Hallitus on valtuutettu muutoin päättämään hankinnan kaikista ehdoista mukaan lukien sen, miten osakkeita hankitaan. Valtuutuksessa ei ole suljettu pois hallituksen oikeutta päättää myös suunnatusta omien osakkeiden hankkimisesta, jos siihen on Yhtiön kannalta painava taloudellinen syy. Valtuutusta käytetään Yhtiön kannalta tärkeiden järjestelyiden kuten liiketoimintaan liittyvien järjestelyiden toteuttamiseen tai sellaisiin muihin hallituksen päättämiin tarkoituksiin, joissa omien osakkeiden hankkimiseen on painava taloudellinen syy. Valtuutus on voimassa 30.6.2015 asti.
     
  • päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että hallitus on valtuutettu päättämään yhdestä tai useammasta maksuttomasta ja/tai maksullisesta osakeannista, joka sisältää oikeuden antaa uusia osakkeita tai luovuttaa Yhtiön hallussa olevia omia osakkeita tai päättää osakeyhtiölain 10 luvun 1 §:n tarkoittamien optio-oikeuksien ja muiden osakkeeseen oikeuttavien erityisten oikeuksien antamisesta siten, että valtuutuksen perusteella annettavien uusien osakkeiden tai yhtiön hallussa olevien omien osakkeiden luovuttamisen tai osakeyhtiölain 10 luvun 1 §:n mukaisten optio-oikeuksien ja muiden osakkeisiin oikeuttavien erityisten oikeuksien antamisen perusteella osakkeiden määrä olisi yhteensä enintään 120.000.000 osaketta, joka vastaa enintään noin 38,29 prosenttia Yhtiön kaikista osakkeista valtuutuksen perusteella tehtävällä päätöksellä annettujen ja/tai luovutettujen osakkeiden ja/tai osakeyhtiölain 10 luvun 1 §:n mukaisten optio-oikeuksien ja muiden osakkeisiin oikeuttavien erityisten oikeuksien perusteella annettavien osakkeiden jälkeen. Valtuutuksessa ei ole suljettu pois hallituksen oikeutta päättää myös suunnatusta osakkeiden tai osakeyhtiölain 10 luvun 1 §:n mukaisten optio-oikeuksien tai erityisten oikeuksien antamisesta. Valtuutusta käytetään Yhtiön kannalta tärkeiden järjestelyiden kuten yritys- ja liiketoimintakauppojen tai muiden liiketoiminnan järjestelyiden tai investointien rahoittamiseen, omistusrakenteen laajentamiseen tai henkilöstön kannustamiseen tai sitouttamiseen tai sellaisiin muihin hallituksen päättämiin tarkoituksiin, joissa osakkeiden tai osakeyhtiölain 10 luvun 1 §:n tarkoittamien optio-oikeuksien tai osakkeisiin oikeuttavien erityisten oikeuksien antamiseen on painava taloudellinen syy. Osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta voidaan poiketa edellyttäen, että siihen on yhtiön kannalta painava taloudellinen syy. Valtuutus on voimassa 30.6.2015 asti.
     
  • päätti, että alkavalle toimikaudelle valitaan yhteensä neljä (4) varsinaista jäsentä. Lisäksi päätettiin, että hallituksen puheenjohtajan palkkio on 20.000 euroa toimikaudelta ja hallituksen kunkin muun jäsenen palkkio on 7.000 euroa toimikaudelta. Hallituksen jäsenten matkakulut korvataan Yhtiön matkustussääntöjen mukaan. Muita kokouspalkkioita ei makseta.
     
  • päätti, valita hallitukseen varsinaisiksi jäseniksi Pekka Siivonen-Uotilan, Ville Skogbergin, Tanu-Matti Tuomisen ja Jari Tuovisen toimikaudeksi, joka päättyy Yhtiön seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä.
     

Yhtiökokouksen jälkeen pitämässään järjestäytymiskokouksessa Yhtiön hallitus valitsi puheenjohtajakseen Jari Tuovisen.
 

 

Helsingissä 1. päivänä huhtikuuta 2014
 

ZEELAND OYJ

Hallitus

                

Lisätietoja: Tuomas Airisto, toimitusjohtaja, puhelin +358 40 566 1331                                                                                                             

Yhtiön Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Merasco Oy, puh +358 9 6129 670