Danish
Offentliggjort: 2014-03-12 16:45:12 CET
Ennogie Solar Group A/S
Ændring ledelse/revision

Ledelsesændring

Administrerende direktør Jens Erik Høst har i dag opsagt sin stilling i selskabet, da han ønsker at give plads for et længe planlagt generationsskifte.

Selskabets bestyrelse har udpeget Christian Reinholdt til ny administrerende direktør. Christian Reinholdt, der i forvejen er direktør i Investeringsforeningen SmallCap Danmark, tiltræder sin nye stilling den 24. marts 2014, hvilket er sammenfaldende med at Jens Erik Høst fylder 67 år.

SmallCap Danmark A/S i sin nuværende form blev etableret af administrerende direktør Jens Erik Høst i år 2000. Siden har Jens Erik Høst med en vedholdende energi og et stort engagement sammen med resten af SmallCap Danmark teamet arbejdet ihærdigt på at placere selskabet i en ledende position blandt professionelle investorer inden for small cap segmentet i Danmark. Resultaterne har placeret SmallCap Danmark A/S helt i toppen med et afkast før skat på 12,1% p.a. siden år 2000. I samme tidsrum har selskabets benchmark – OMXCXC20 – givet et afkast på 6,6% p.a.

Bestyrelsesformand Niels Roth udtaler: ”Jens Erik Høsts beslutning betyder, at vi mister en betydelig kapacitet på small cap området, og der er derfor grund til at rette en stor tak til Jens Erik Høst for en værdifuld indsats igennem de sidste 14 år, som har været til stor glæde for aktionærerne”.

Niels Roth tilføjer videre: ”I bestyrelsen har vi stor tillid til, at Christian Reinholdt og det øvrige hold bag selskabet kan fortsætte den gode udvikling og udnytte de attraktive muligheder, vi ser i small cap markedet til gunst for aktionærerne”.

Med venlig hilsen

SmallCap Danmark A/S

 

 

 

Bestyrelsen


Brsmeddelelse 03.2014 Ledelsesndring.pdf