English Estonian
Avaldatud: 2014-03-11 15:36:11 CET
Arco Vara
Börsiteade

Ettevalmistused võimalikuks aktsiakapitali tõstmiseks

Arco Vara on alustanud ettevalmistusi võimalikuks aktsiakapitali tõstmiseks ja või muu väärtpaberiinstrumendi  potentsiaalse teisese pakkumise või emissiooni läbiviimiseks, mis saaks piisava turu toetuse. Täpne kapitali tõstmise struktuur ei ole hetkel veel paigas ning ettevõte  uurib erinevaid võimalusi.

Planeeritava kapitali kaasamise eesmärk on aidata kaasa ettevõtte kasvule ning laiendada ettevõtte elamispindade arendustegevust Eesti ja Läti kasvava elanikkonnaga linnades, kusjuures hinnanguliselt vähemalt 80% ressurssidest paigutataks Eesti ja Läti turule ning kuni 20% Bulgaaria või uutele turgudele.

Ettevõttes on lisaks juba omandatud projektidele ootel  mitu potentsiaalset arendusprojekti. Arendusootel projektid on läbirääkimiste faasis ning täpsema informatsiooni avaldamine nimetatud projektide kohta võiks kahjustada läbirääkimiste kulgu.  Uutesse projektidesse paigutatava omakapitali tootluse eesmärk on vähemalt 20% aastas.

Antud ettevalmistavas faasis on liiga vara ennustada kapitali kaasamise tehingu täpset iseloomu, ajastust, mahtu või hinnavahemikku.

 

         Evelin Kanter
         Jurist
         Arco Vara AS
         Tel: +372 614 4594
         evelin.kanter@arcovara.ee