English Finnish
Julkaistu: 2014-02-13 14:30:00 CET
WithSecure Oyj
Pörssitiedote

F-Secure Oyj:n tilinpäätös vuodelta 2013

F-Secure Oyj, Pörssitiedote, 13.2.2014 klo 15.30 (EET)

F-Securen hallitus on allekirjoittanut yhtiön vuoden 2013 tilinpäätöksen 13.2.2014 ja tilintarkastajat ovat antaneet tilintarkastuskertomuksen. Yhtiön tulos vuodelta 2013 on julkaistu 5.2.2013.

Hallituksen ehdotukset yhtiökokoukselle

1) Osingonjako

Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että vuodelta 2013 maksetaan osinkoa 0,06 euroa osakkeelta. Osinkojen määrä laskettuna koko osakekannalle on yhteensä noin 9,3 milj. euroa. Emoyhtiön jakokelpoiset voittovarat ovat yhteensä 51,4 milj. euroa.

2) Hallituksen valtuuttaminen päättämään omien osakkeiden hankkimisesta

Hallitus ehdottaa, että hallitus voi päättää enintään 10.000.000 oman osakkeen hankkimisesta. Esitetty määrä vastaa noin 6,3 % yhtiön kaikista osakkeista. Valtuutus on voimassa yhden (1) vuoden. Valtuutus käsittää osakkeiden hankkimisen joko julkisessa kaupankäynnissä NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä sen sääntöjen mukaisesti tai osakkeenomistajille tehtävän ostotarjouksen kautta. Hankittavista osakkeista maksettavan vastikkeen tulee perustua markkinahintaan.

Omien osakkeiden hankinnan toteuttamisessa voidaan tehdä pääomamarkkinoilla tavanomaisia johdannais-, osakelainaus- tai muita sopimuksia lain ja määräysten puitteissa. Valtuutus oikeuttaa hallituksen päättämään hankkimisesta myös muuten kuin osakkeenomistajien omistamien osakkeiden suhteessa (suunnattu hankkiminen) laissa määrätyin edellytyksin. Yhtiön omat osakkeet hankitaan käytettäväksi yrityshankintojen tai muiden yhtiön liiketoimintaan kuuluvien järjestelyiden toteuttamiseksi, yhtiön rahoitusrakenteen parantamiseksi, osana yhtiön kannustinjärjestelmän toteuttamista tai muutoin edelleen luovutettavaksi tai mitätöitäväksi. Hallituksella on oikeus päättää muista omien osakkeiden hankkimiseen liittyvistä seikoista.

3) Hallituksen valtuuttaminen päättämään omien osakkeiden luovuttamisesta

Hallitus ehdottaa, että hallitus voi päättää enintään 13.036.244 oman osakkeen luovuttamisesta maksua vastaan tai maksutta. Valtuutus on voimassa yhden (1) vuoden. Valtuutus oikeuttaa hallituksen päättämään luovuttamisesta myös muuten kuin osakkeenomistajien omistamien osakkeiden suhteessa (suunnattu luovutus) laissa määrätyin edellytyksin. Osakkeet voidaan luovuttaa vastikkeena mahdollisissa yrityskaupoissa tai muissa järjestelyissä tai niitä voidaan käyttää yhtiön osakepohjaisten kannustinjärjestelmien toteuttamiseen hallituksen päättämällä tavalla ja laajuudessa. Hallituksella on myös oikeus päättää omien osakkeiden myymisestä NASDAQ OMX Helsinki Oy:n järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä. Hallituksella on oikeus päättää muista luovuttamiseen liittyvistä seikoista.

4) Hallituksen valtuuttaminen päättämään osakeannista

Hallitus ehdottaa, että yhtiökokous valtuuttaa hallituksen päättämään osakeannista. Valtuutuksen nojalla annettavien osakkeiden lukumäärä voi olla enintään 40.000.000 osaketta. Hallitus päättää kaikista osakeannin ehdoista.

Valtuutus koskee sekä uusien osakkeiden antamista että omien osakkeiden luovuttamista. Osakeanti voi tapahtua osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta poiketen (suunnattu anti). Hallitus ehdottaa, että valtuutus on voimassa 18 kuukautta. Valtuutuksen rekisteröimisen yhteydessä kumoutuu vuoden 2013 varsinaisen yhtiökokouksen antama valtuutus suunnatusta osakeannista.

5) Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että yhtiöjärjestyksen yhtiökokouksen kutsutapaa koskeva määräys muutetaan kuulumaan seuraavasti:

9 Kokouskutsu ja osallistumisoikeus ja äänestysoikeus yhtiökokouksessa

Kutsu yhtiökokoukseen on toimitettava osakkeenomistajalle lain mukaisessa ajassa ennen kokousta julkaisemalla yhtiökokouskutsu yhtiön kotisivuilla internetissä.

Osakkeenomistajan on, voidakseen osallistua yhtiökokoukseen, ilmoittauduttava yhtiölle viimeistään kutsussa mainittuna päivänä.
Yhtiökokouksessa oikeuttaa jokainen osake yhteen (1) ääneen. Äänestystavan määrää kokouksen puheenjohtaja.

Yhtiökokous

Yhtiökokous järjestetään Helsingissä torstaina 3.4.2014. Yhtiökokouskutsu julkistetaan viimeistään 12.3.2014.


F-Secure Oyj

Hallitus


Lisätietoja:

F-Secure Oyj

Christian Fredrikson, toimitusjohtaja, puh. 09 2520 0700

Taneli Virtanen, talousjohtaja, puh. 09 2520 5655

Gia Forsman-Härkönen, IR Manager, puh. 050 3243078