Danish
Offentliggjort: 2013-12-16 10:55:00 CET
Erria A/S
Selskabsmeddelelse

ERRIA indgår kontrakt med Kirk Kapital

 

 

 

 

 

 

OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S

 

 

16. december 2013

Side 1 af 1

Selskabsmeddelelse nr. 12/2013

 

 

ERRIA indgår kontrakt med Kirk Kapital A/S.

ERRIA skal være samarbejdspartner og rådgiver for Kirk Kapital, der ejer fem produkttankskibe og har yderligere et skib i administration.

”Vi er glade og stolte over at valget er faldet på ERRIA som fremover kommer til at varetage det daglige operationelle og tekniske tilsyn, og betragter det som en blåstempling af den kvalitet som ERRIA dagligt leverer til kunder som TEEKAY, DONG & Vattenfall udtaler CEO Henrik N. Andersen”

Med J. Lauritzens exit i produkttank skulle investeringsselskabet Kirk Kapital ud og finde en ny samarbejdspartner og rådgiver.

De fire af skibene indgår i Hafnias MR-pool - Gunhild Kirk, Marianne Kirk, Anja Kirk og Christina Kirk - er på 50.000-53.000 dwt. og leveret fra værfter i perioden 2009-2010. De to SR skibe Edith Kirk og Freja Polaris er begge bygget i 2004 og sejler på korte timecharter kontrakter.

ERRIA er en maritim "one stop shop", som er aktiv worldwide inden for Ship Consulting & Ship Management. Ship Consulting beskæftiger sig med nybygningstilsyn og Ship Management driver 23 skibe for eksterne kunder. Selskabet beskæftiger i alt 440 medarbejdere inklusive ERRIA Container Services i Vietnam.

Yderligere oplysninger hos adm. direktør, Henrik N. Andersen på telefon +45 3336 4400.

 

 

 

Kaare Vagner                                             Henrik N. Andersen                                    

Bestyrelsesformand                                        Adm. direktør