English Finnish
Julkaistu: 2013-10-18 10:40:00 CEST
PKC Group Oy
Pörssitiedote

PKC GROUP PERUSTAA UUDEN TEHTAAN SERBIAAN

PKC Group Oyj             Pörssitiedote     18.10.2013     klo 11.40

PKC GROUP PERUSTAA UUDEN TEHTAAN SERBIAAN

 

PKC Group on päättänyt perustaa uuden johdinsarjatehtaan Smederevoon, Serbiaan. Tehtaan on tarkoitus palvella nykyisiä ja mahdollisia uusia asiakkuuksia Euroopassa.

 

Aiesopimus Serbian valtion ja Smederevon kaupungin kanssa on allekirjoitettu tänään. Serbian valtion puolesta sopimuksen allekirjoitti varapääministeri Aleksandar Vučić ja Smederevon kaupungin puolesta pormestari Dr Jasna Avramović.

 

Tavoitteena on aloittaa tuotanto ensin jo olemassa olevissa vuokratiloissa vuoden 2014 alussa ja vuoden 2014 lopussa PKC:lle rakennettavissa uusissa vuokratiloissa. Kokonaisuudessaan investoinnin arvioidaan olevan vuoden 2016 loppuun mennessä noin 8 miljoonaa euroa. Tehtaan on tarkoitus työllistää noin 1500 työntekijää vuoden 2016 loppuun mennessä.

 

Uusi tehdas parantaa PKC:n kilpailukykyä ja kustannustehokkuutta muodostamalla tehokkaan tuotantopaikan. Tuotannon siirrot konsernin muilta Euroopan tehtailta uudelle tehtaalle on tarkoitus aloittaa vuonna 2014. PKC:llä on uuden tehtaan myötä erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja laajentaa liiketoimintaansa Euroopassa sekä nykyisille että mahdollisille uusille asiakkaille.

 

 

PKC GROUP OYJ

 

Hallitus

 

Matti Hyytiäinen

toimitusjohtaja

 

Lisätietoja antaa:

toimitusjohtaja Matti Hyytiäinen, PKC Group Oyj, 0400 710 968

(klo 11.40–14.00)

 

 

JAKELU

NASDAQ OMX

Keskeiset tiedotusvälineet

www.pkcgroup.com

 

 

PKC Group on asiakkaidensa globaali kumppani, joka suunnittelee, valmistaa ja integroi sähkönjakelujärjestelmiä, elektroniikkaa ja niihin liittyviä arkkitehtuurikomponentteja hyötyajoneuvoteollisuuteen sekä valituille muille toimialoille. Konsernilla on tehtaita Brasiliassa, Kiinassa, Meksikossa, Puolassa, Saksassa, Suomessa, Virossa, Venäjällä sekä Yhdysvalloissa. Konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 928,2 miljoonaa euroa. PKC Group Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.