Julkaistu: 2013-10-17 10:30:00 CEST
Caverion Oyj
Pörssitiedote

Caverion Oyj:n osavuosikatsauksen 1−9/2013 julkistaminen 1.11.2013

CAVERION  OYJ            PÖRSSITIEDOTE            17.10.2013 KLO 11.30

Caverion Oyj:n osavuosikatsauksen 1−9/2013 julkistaminen 1.11.2013

Caverion Oyj:n osavuosikatsaus tammi−syyskuulta 2013 julkistetaan perjantaina 1.11.2013 noin kello 8.00 Suomen aikaa. Pörssitiedote ja esitysaineistot suomeksi ja englanniksi ovat tällöin saatavilla yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat.

Tiedotustilaisuus sijoittajille ja tiedotusvälineille

Osavuosikatsauksesta järjestetään englanninkielinen tiedotustilaisuus perjantaina 1.11.2013 klo 10.00 Ravintola Bankissa, osoitteessa Unioninkatu 20, Helsinki. Tilaisuus on tarkoitettu sijoitusanalyytikoille, salkunhoitajille ja tiedotusvälineille.

Webcast

Tiedotustilaisuutta sekä toimitusjohtaja Juhani Pitkäkosken esitystä voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä Caverionin kotisivuilla osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat. Suora lähetys alkaa klo 10.00. Tallenne on katsottavissa samassa osoitteessa noin klo 12.00 mennessä.

Puhelinkonferenssi

Tiedotustilaisuuteen voi osallistua myös puhelinkonferenssin kautta. Puhelinkonferenssiin osallistutaan soittamalla viimeistään viisi minuuttia ennen tilaisuuden alkua (klo 9.55) numeroon +358 98171 0461. ID-numeroa tai pin-koodia ei tarvita.

Webcast-lähetyksen ja puhelinkonferenssin aikana kysymykset tulee esittää englanniksi. Tilaisuuden lopussa tiedotusvälineillä on mahdollisuus esittää kysymyksiä myös suomeksi.
 

Aikataulu eri aikavyöhykkeillä:

 

  Osavuosikatsauksen julkistaminen Tiedotustilaisuus, puhelinkonferenssi ja
suora webcast-lähetys
Webcast-lähetyksen tallenne saatavilla
EET (Helsinki) 8.00 10.00 12.00
CET (Pariisi, Tukholma) 7.00 9.00 11.00
GMT (Lontoo) 6.00 8.00 10.00
US EDT (New York) 2.00 4.00 6.00

 

Lisätietoja antaa:

Milena Hæggström, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.fi

 

CAVERION OYJ

 
Jakelu: NASDAQ OMX, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Caverion suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää käyttäjäystävällistä ja energiatehokasta kiinteistötekniikkaa sekä teollisuuden palveluita. Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa palvelurakennuksissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteenamme on olla markkinoiden johtava kiinteistöteknisten palvelujen tarjoaja Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja asiakaslähtöinen palvelu, joka kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet kiinteistön koko elinkaaren ajan. Caverion syntyi 30.6.2013 kiinteistöteknisten ja teollisuuden palveluiden irtautuessa YIT-konsernista itsenäiseksi konsernikseen. Vuoden 2012 liikevaihtomme oli noin 2,8 miljardia euroa. Caverionilla on 13 toimintamaassa Pohjois- ja Keski-Euroopassa yhteensä yli 18 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.caverion.fi