English Lithuanian
Paskelbta: 2013-09-10 08:14:49 CEST
Akola group
Pranešimas apie esminį įvykį

AB „Linas Agro Group“ veiklos segmentų pakeitimai

Panevėžys, Lietuva, 2013-09-10 08:14 CEST -- AB „Linas Agro Group“ valdyba, atsižvelgdama į įvykusius ir planuojamus pokyčius Grupės veikloje, dėl jau įsigytų veiklų bei planuojamų įsigyti naujų, nusprendė pakeisti esamą veiklos segmentų struktūrą.

Veiklos analizė pagal naujus veiklos segmentus bus pateikta rengiant 2012–2013 finansinių metų metinį pranešimą bei finansines ataskaitas.

Nauji AB „Linas Agro Group“ veiklos segmentai:

  1. Grūdų ir žaliavų pašarams paruošimas ir pardavimas (anksčiau vadinosi „Grūdai ir aliejinės sėklos“ – apjungiami buvę veiklos segmentai „Grūdai ir aliejinės sėklos“ ir „Žaliavos parašams“ bei prijungiamos grūdų saugyklų bei logistikos paslaugos iš buvusio segmento „Kiti produktai ir paslaugos“).
  2. Prekės ir paslaugos žemdirbiams (anksčiau vadinosi „Prekės ir paslaugos žemės ūkiui“ – į vieną veiklos segmentą apjungiami „Prekės ir paslaugos žemės ūkiui“ ir „Mašinos ir įrengimai“ veiklos segmentai).
  3. Žemės ūkio produktų gamyba (anksčiau vadinosi „Žemės ūkio produktų gamyba“ – segmento veikla ir apimtis nesikeičia).
  4. Kitos veiklos (anksčiau vadinosi „Kitos prekės ir paslaugos“ – nuo šio segmento atskiriamos grūdų saugyklų bei logistikos paslaugos. Segmentas apima nedideles veiklas, nepriskirtinas kitiems segmentams).
  5. Maisto produktai (numatomas naujas segmentas, kuris atsiras Bendrovei įsigijus Latvijos paukštininkystės įmones).

         Daugiau informacijos:
         Tomas Tumėnas
         AB „Linas Agro Group“ finansų direktorius
         Mob. 8 682 36 616
         E. p. t.tumenas@linasagro.lt
         
         Atstovė ryšiams su investuotojais Agnė Barauskaitė
         Tel. (8~45) 507 346