English Latvian
Publicēts: 2013-07-18 15:05:48 CEST
Olainfarm
Uzņēmuma paziņojums

Olainfarm aicina investorus uz virtuālo konferenci par jaunumiem uzņēmuma attīstībā

Olaine, 2013.gada 18. jūlijs, 2013-07-18 15:05 CEST -- AS „Olainfarm” aicina visus akcionārus, investorus, masu mediju pārstāvjus un ikvienu interesentu piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē š.g. 18. jūlijā plkst. 16:00 (pēc Latvijas laika). 

Virtuālo konferenci (vebināru) vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs AS „Olainfarm” valdes loceklis Salvis Lapiņš. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā.

Vebināra ietvaros Salvis Lapiņš informēs par aktualitātēm uzņēmuma attīstībā, kā arī analizēs uzņēmuma jaunākos finanšu datus un darbības rezultātus.  Pēc prezentācijas uzņēmuma pārstāvis atbildēs uz vebināra apmeklētāju jautājumiem.
Kā pievienoties?


Lai pieslēgtos vebināram, Jums 2013. gada 18. jūlijā. 16:00 jānoklikšķina uz saites http://ej.uz/OlainfarmJuly2013.  Norādiet, ka vēlaties pievienoties kā viesis (atzīmējiet izvēlni "Enter as a guest") un ievadiet savu Vārdu, Uzvārdu. Tas arī viss! Nekādas tālākas darbības nav nepieciešamas, Jūs tiksiet pievienots vebināram automātiski. Iepriekšēja reģistrācija nav nepieciešama.

Vebināra laikā Salvis Lapiņš sniedza šeit pievienoto prezentāciju

 

AS „OlainFarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā.

Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „OlainFarm“ produkcija

tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

         Papildu informācija:
         Salvis Lapiņš
         AS „OlainFarm“ valdes loceklis
         e-pasts: slapinsh@OlainFarm.lv
         mob. tālr. +37126448873


webinarjuly13.ppt