English Finnish
Julkaistu: 2013-06-27 12:31:02 CEST
Glaston Oyj Abp
Pörssitiedote

Glaston sai merkittävän tilauksen Kiinasta

GLASTONOYJ ABP                                          Pörssitiedote                                             27.6. 2013 kl. 13.30

 

Glaston on solminut noin 2,2 miljoonan euron arvoisen kaupan kiinalaisen Xianning CSG Glass Co. Ltd:n kanssa Glaston CHF™ ja Glaston CCS900™ tasokarkaisulinjoista. Nyt saadut tilaukset ovat jatkoa viimeisen viiden vuoden aikana tehdyille useille CCS™ ja CHF™ tasokarkaisukonekaupoille.  Uudet koneet valmistetaan Glastonin Kiinan tehtaalla ja toimitetaan asiakkaalle vuoden viimeisen neljänneksen aikana. Tilaukset kirjataan Glastonin vuoden 2013 toisen neljänneksen tilauskantaan.

CSG Holding Ltd. on perustettu vuonna 1984. Yhtiö on Kiinan suurin energialasin toimittaja ja tärkeä tuottaja myös koko Aasian alueella. CSG on osallistunut useiden merkittävien kansallisten ja teollisten standardien luomiseen sekä kehittämiseen rakennusten ja lopputuotteiden energiatehokkuuteen liittyen. Yhtiö keskittyy korkealaatuisiin arkkitehtuurilasituotteisiin kuten matalaemissiviteettilasiin.

 

Lisätiedot:
Glaston Corporation
Arto Metsänen, toimitusjohtaja, puh
. +358 10 500 500

 

 

Lähettäjä:
Glaston Oyj Abp
Agneta Selroos
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Puh. 010 500 6105

 

 

 

 

Glaston Oyj Abp
Glaston on kansainvälinen lasiteknologiayhtiö, joka kehittää tuotteita arkkitehtuuri-, aurinkoenergia-, kaluste- ja laite- sekä ajoneuvoteollisuudelle. Tuotevalikoimamme vaihtelee esikäsittely- ja turvalasikoneista huoltopalveluihin. Tuemme asiakkaidemme menestystä tuottamalla palveluita kaikkiin lasinjalostusketjun tarpeisiin koko tuotteen elinkaaren ajan. Lisätietoja osoitteessa www.glaston.net. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n Small Cap -listalla.

 

 


CSG_FI_final.pdf