English Lithuanian
Paskelbta: 2013-06-13 15:32:15 CEST
City Service SE
Informacinis pranešimas investuotojams

„City Service“ grupė laimėjo konkursą Poznanėje

Lenkijoje veikianti „City Service“ grupės bendrovė ZZN užėmė pirmą vietą konkurse dėl Poznanės miesto savivaldai priklausančių butų, teritorijų ir kitų patalpų administravimo. Poznanės butų ūkio valdyba (Zarzad Komunalnych Zasobow Lokalowych) sutartį su bendrove turi pasirašyti 10 dienų laikotarpyje.

ZZN priežiūrai perduodamų butų, teritorijų ir kitų patalpų plotas iš viso sudaro 1,35 mln. kv. metrų. Sutartis bus pasirašyta ketveriems metams, jos vertė – 24,7 mln. zlotų.

„Lenkijoje matome dideles organinio augimo galimybes ir jas sėkmingai išnaudojame – tai patvirtina Poznanėje laimėtas konkursas.  Ir toliau dalyvausime visuose mūsų profilį atitinkančiuose pastatų ūkio valdymo konkursuose“,  - sakė AB „City Service“ generalinis direktorius Žilvinas Lapinskas.

 „City Service“ valdo didžiausią integruotų komunalinių paslaugų įmonių grupę Vidurio ir Rytų Europoje. Įmonių grupė veikia Lietuvoje, Latvijoje, Rusijoje ir Lenkijoje. Įmonių grupės aptarnaujamų pastatų plotas sudaro daugiau kaip 25 mln. kv. metrų.

 

Vilius Mackonis,

Komunikacijos vadovas

+370 5 239 4900