English Lithuanian
Paskelbta: 2013-02-22 08:30:00 CET
Telia Lietuva
Pranešimas apie esminį įvykį

A.Šikšta nusprendė palikti TEO generalinio direktoriaus pareigas

Didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO LT, AB generalinis direktorius Arūnas Šikšta nusprendė nuo 2013 m. vasario 22 d. palikti generalinio direktoriaus pareigas, bendrovės valdyba patenkino jo atsistatydinimo prašymą. Įmonei A. Šikšta vadovavo nuo 2004 metų sausio.

Laikinai eiti TEO generalinio direktoriaus pareigas nuo 2013 m. vasario 23 d. valdyba paskyrė Giedrių Vegį, TEO Finansų tarnybos vadovą. Darbą TEO jis pradėjo 2004 metais, tuo metu užėmė Rizikų valdymo skyriaus vadovo pareigas. Nuo 2009 metų balandžio G.Vegys vadovauja TEO Finansų tarnybai.

„TEO jau daugelį metų yra sėkminga bendrovė, išlaikanti lyderio pozicijas rinkoje. Tai stipri bendrovė ir esu tikra, kad Giedrius Vegys užtikrins sklandžią jos veiklą iki bus paskirtas naujas įmonės vadovas. Tikiu, kad TEO tęs kurti aukštą vertę klientams, darbuotojams ir akcininkams“, – sakė TEO valdybos pirmininkė Malin Frenning.

„Per pastaruosius devynerius metus TEO tapo viena didžiausių Baltijos šalių telekomunikacijų bendrovių, teikiančių universalias ryšio, duomenų perdavimo, televizijos ir IT paslaugas. Bendrovė tapo socialiai aktyvia ir atsakinga savo srities lydere. Itin didžiuojuosi kad kartu su viena profesionaliausių Lietuvoje komandų pavyko ne tik užtikrinti aukštą veiklos pelningumą, bet ir nuolat didinti klientų pasitikėjimą. Įgyvendinus visus šiuos siekius esu pasirengęs naujai profesinei veiklai“, – teigė A.Šikšta.

TEO Finansų tarnybai laikinai vadovaus Antanas Poška, šiuo metu einantis bendrovės Apskaitos departamento direktoriaus pareigas.

 

 

         Antanas Bubnelis,
         Korporatyvinės komunikacijos skyriaus direktorius,
         tel. (8 5) 236 75 37