English Estonian
Avaldatud: 2013-01-18 10:08:17 CET
Arco Vara
Börsiteade

Arco Vara korraldab investoritele webinari

Arco Vara kutsub kõiki huvilisi osalema 31. jaanuaril, 2013 kell 16:30 (Balti aja järgi) toimuval investoritele suunatud webinarile.

Webinari juhib Arco Vara juhataja Hr Tarmo Sild. Presentatsioon peetakse inglise keeles. Webinari käigus selgitab Hr Tarmo Sild kontserni varude, kinnisvarainvesteeringute ja nõuete  ümberhindlust ning tutvustab kontserni edasist tegevusplaani.

Enne ja pärast presentatsiooni on osalistel võimalik esitada küsimusi. Küsimused palume saata e-posti aadressile hedi.uustalu@nasdaqomx.com. Eelisjärjekorras vastatakse küsimustele, mis on saadetud enne webinari algust.

Webinarile on võimalik registreerida aadressil: http://bit.ly/UzAdeV. Registreerumine ning küsimuste saatmine on võimalik kuni kella 14:00 (Balti aja järgi) 30. jaanuaril, 2013.

Tehniliste põhjuste tõttu on osalejate arv piiratud 90 registreerunud osalejaga, sealjuures toimub registreerumine põhimõttel, kus eelistatakse ajaliselt esmaseid registreerujaid. Link webinarile saadetakse osalejatele e-mailiga 31. jaanuari hommikul. Webinar lindistatakse ning saab olema kõigile vabalt kättesaadav aadressil http://www.arcorealestate.com/webinar ja NASDAQ OMX Tallinna kodulehel. Nimetatud aadressidel avalikustatakse ka vastused küsimustele, mis on saadetud enne webinari või esitatud selle ajal.

Mis on webinar?
Webinar on virtuaalne konverents, mille käigus tutvustavad ettevõtte esindajad firma tegevust ning tulevikuplaane. Webinar võimaldab interaktiivset suhtlust ning võimalust küsida ja saada vastuseid otse ettevõtte esindajatelt.

Lisainfo webinari kohta
Webinaril osalemiseks on vajalik internetiühendusega arvuti ja kõrvaklapid. Lisaprogrammide paigaldamine ei ole vajalik. Küsimusi on võimalik esitada kirjalikult.


Egert Paulberg
Finantskontroller
Arco Vara AS
Tel: +372 614 4503
egert.paulberg@arcovara.ee