English Estonian
Avaldatud: 2013-01-11 07:45:36 CET
Pro Kapital Grupp
Erakorralise üldkoosoleku kutse

AS Pro Kapital Grupp aktsionäride erakorralise üldkoosoleku kokkukutsumise teade

Tallinn, 2013-01-11 07:45 CET -- Teatame, et AS Pro Kapital Grupp (registrikood 10278802, asukoht Põhja pst. 21 Tallinn Eesti Vabariik) (edaspidi nimetatud kui ÜHING) juhatus kutsub kokku aktsionäride erakorralise üldkoosoleku, mis toimub 06. veebruaril 2013. a algusega kell 11.00 ÜHINGU asukohas, Tallinnas Põhja pst. 21. Koosolekust osavõtjate registreerimine algab 06. veebruaril 2013. a kell 10.30 ja lõppeb kell 11.00 koosoleku toimumise kohas.

Erakorralise üldkoosoleku kokkukutsumise põhjuseks on ÜHINGU põhikirja muutmise ja vahetusvõlakirjade tingimuste muutmise otsustamine.

Üldkoosoleku päevakord on järgmine:

1.    Üldkoosoleku juhataja ja protokollija valimine
       Nõukogu ja juhatuse ettepanek:
 Üldkoosoleku juhataja ja protokollija valitakse vastavalt üldkoosolekul aktsionäride poolt tehtud ettepanekutele.

2.    Põhikirja muutmine

Võimaldamaks paindlikult kaasata täiendavat kapitali ÜHINGU majandustegevuseks, teevad ÜHINGU juhatus ja nõukogu ettepaneku muuta ÜHINGU põhikirja ja anda ÜHINGU nõukogule 3. Aastaks õigus ÜHINGU aktsiakapitali suurendamiseks kuni 5 318 542,20 eurot võrra. 

Nõukogu ja juhatuse ettepanek ja otsuse eelnõu:

-    Muuta aktsiaseltsi põhikirja punkt 5.8 ja kinnitada selle uus sõnastus järgmises redaktsioonis:

„Nõukogu võib kolme aasta jooksul alates käesoleva põhikirja redaktsiooni vastuvõtmisest suurendada ÜHINGU aktsiakapitali sissemaksete tegemisega kuni 5 318 542,20 euro (viie miljoni kolmesaja kaheksateistkümne tuhande viiesaja neljakümne kahe euro ja kahekümne eurosendi) võrra. Nõukogu väljalastud aktsiate eest võib tasuda rahaliste või mitterahaliste sissemaksetega vastavalt nõukogu otsusele. Mitterahaliste sissemaksete väärtust hinnatakse vastavalt seadusele ja käesolevale põhikirjale“. 

-    Kinnitada põhikirja uus redaktsioon eelnimetatud muudatusega.

3.    Vahetusvõlakirjade tingimuste muutmine

Andmaks vahetusvõlakirjade omanikele õiguse kasutada vahetusvõlakirjade ÜHINGU aktsiateks vahetamise õigust esialgsest pikema aja vältel ning võimaldamaks vahetusvõlakirjade omanike soovil vahetusvõlakirjade lunastamistähtaja pikendamist, teevad ÜHINGU juhatus ja nõukogu ettepaneku muuta 13.04.2009 aktsionäride erakorralise üldkoosoleku otsust. 

Nõukogu ja juhatuse ettepanek ja otsuse eelnõu:

Muuta 13.04.2009.a toimunud aktsionäride erakorralise üldkoosoleku otsust (edaspidi 13.04.2009.a otsus) järgnevalt:

Muuta 13.04.2009.a. otsusega kehtestatud vahetusvõlakirjade tingimuste punkti 4.3. ja sõnastada see järgnevalt:

4.3.    Võlakiri kehtib kuni kustutuspäevani (edaspidi kustutuspäev), milleks on:
4.3.1.    üks alljärgnevatest päevadest:
4.3.1.1.    päev, mis saabub 4 (neli) aastat pärast vastava võlakirja registris registreerimist, kusjuures käesolevas punktis nimetatud päev on kustutuspäev iga võlakirja suhtes, mille omanik (st isik, kes on selle võlakirja omanik käesolevas punktis nimetatud kustutuspäeval kell 10.00) ei ole andnud ettevõttele nõustumust selleks, et vastav võlakiri kehtiks kuni punktis 4.3.1.2 viidatud kustutuspäevani; või
4.3.1.2.    Ettevõte võib teha võlakirjaomanikule, kes ei ole vahetanud võlakirja ettevõtte aktsia vastu, ettepaneku pikendada võlakirja kehtivuse tähtaega kuni 2 (kahe) aasta võrra punkti 4.3.1.1 alusel arvutatavast kustutuspäevast. Võlakirja, mille võlakirjaomanik esitab ettevõttele kirjaliku nõustumuse võlakirja kehtivuse tähtaja pikendamiseks, kustutuspäevaks loetakse ettevõtte poolt võlakirjaomanikule saadetud teates märgitud uus kustutuspäev, või
4.3.2.    käesolevate tingimuste punktis 7.  viidatud vahetuspäev, kui võlakiri vahetatakse ettevõtte aktsia vastu.


Aktsionäril on õigus üldkoosolekul saada juhatuselt teavet aktsiaseltsi tegevuse kohta. Juhatus võib keelduda teabe andmisest, kui on alust eeldada, et see võib tekitada olulist kahju aktsiaseltsi huvidele. Aktsionär võib juhul, kui juhatus keeldub teabe andmisest, nõuda, et tema nõudmise õiguspärasuse üle otsustaks aktsionäride üldkoosolek, või esitada üldkoosoleku toimumisest alates kahe nädala jooksul hagita menetluses kohtule avalduse juhatuse kohustamiseks teavet andma.

Eelnevalt päevakorda võtmata võib üldkoosolek otsustada järgmise koosoleku kokkukutsumise ja lahendada avaldused, mis puudutavad päevakorraga seotud korralduslikke küsimusi ja koosoleku pidamise korda, samuti võib üldkoosolekul ilma otsust tegemata arutada muid küsimusi.

Aktsionärid, kelle aktsiatega on esindatud vähemalt 1/20 aktsiakapitalist võivad aktsiaseltsile esitada iga päevakorrapunkti kohta otsuse eelnõu. Nimetatud õigust ei või kasutada hiljem kui kolm päeva enne üldkoosoleku toimumist. Vastav eelnõu tuleb esitada kirjalikult aadressil: AS Pro Kapital Grupp, Põhja pst. 21, Tallinn, 10414.

Erakorralisel üldkoosolekul osalemiseks õigustatud aktsionäride ring määratakse vastavalt Äriseadustiku § 297 lg-le 5 kindlaks 7 päeva enne üldkoosoleku toimumist, so seisuga  30.01.2013. a kell 23:59.

Füüsilisest isikust aktsionäril palume esitada isikut tõendava dokumendina pass või isikutunnistus, aktsionäri esindajal palume kaasa võtta kehtiv isikut tõendav dokument ja kehtiv kirjalik volikiri. Juriidilisest isikust aktsionäril palume esitada kehtiv registrikaardi väljavõte (või muu sarnane dokument) vastavast registrist, kus see juriidiline isik on registreeritud ning esindaja isikut tõendava dokumendina pass või isikutunnistus. Juriidilisest isikust aktsionäri tehingujärgsel esindajal tuleb lisaks eespool nimetatud dokumentidele esitada juriidilise isiku seadusjärgse esindaja poolt väljastatud kirjalik volikiri. Välisriigi ametiisiku poolt väljastatud iga dokument peab olema kas legaliseeritud või kinnitatud dokumenditunnistuse apostille’iga ning soovitavalt tuleks sellele lisada notariaalselt kinnitatud tõlge eesti keelde. Aktsionär võib enne üldkoosoleku toimumist teavitada ÜHINGULE esindaja määramisest või esindajale antud volituse tagasivõtmisest, saates vastavasisulise digitaalselt allkirjastatud teate e-posti aadressile prokapital@prokapital.ee või toimetades kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis teate isiklikult tööpäeviti ajavahemikul 10:00-16:00 ÜHINGU kontorisse aadressil Põhja pst. 21, Tallinn hiljemalt 5. veebruaril 2013. a kell 16:00.
 
Erakorralise üldkoosolekuga seotud küsimuste tekkimisel palume võtta ühendust telefonil +372 6 144 920 või e-maili aadressil prokapital@prokapital.ee

ÜHINGU aktsionäridel on võimalus tutvuda erakorralise üldkoosoleku otsuste eelnõude, põhikirja projekti ja vahetusvõlakirjade tingimustega ja muude asjassepuutuvate dokumentidega ÜHINGU koduleheküljel www.prokapital.com alajaotus investorile all, või tööpäeviti ajavahemikus 10:00-16:00 Pro Kapitali kontoris aadressil Põhja pst. 21, Tallinn.


AS Pro Kapital Grupp juhatus
 

         Iveta Vanaga
         Investorsuhete juht
         Mobiil: +37129239064
         E-mail: iveta@prokapital.lv