English Estonian
Avaldatud: 2012-11-29 10:01:08 CET
Baltika
Börsiteade

Bastion kaubamärgi omandamine

Baltika sõlmis 29. novembril 2012 lepingud Bastion kaubamärgi ostmiseks ning Bastioni kaubamärgiga opereerivate jaekaupluste omandamiseks. Bastion on 1987. aastal loodud Eesti moebränd, millel on tugev poevõrk ning mille käive ulatus 2011. aastal 1,4 miljoni euroni.

Kuus Bastioni jaekauplust Eestis võtab OÜ Bastionilt üle Baltika tütarettevõte OÜ Baltman alates 1. detsembrist 2012. Ühe kaupluse Lätis võtab üle Baltika tütarettevõte SIA Baltika Latvija alates 14. detsembrist 2012.

Baltika omab täna Montoni, Mosaici, Baltmani ja Ivo Nikkolo kaubamärke ning Bastioni lisandumine brändiportfelli võimaldab laiendada kliendi sihtrühma, pakkuda laiemat tootevalikut ja suurendada turuosa Baltikumis.

Poolte kokkuleppel tehingu hinda ei avalikustata. Tehing ei ole käsitletav olulise osaluse omandamisena NASDAQ OMX Tallinna Börsi reglemendi osa "Nõuded Emitentidele" tähenduses ega avalda olulist mõju AS Baltika grupi tegevusele.

AS Baltika kinnitab, et tehing ei ole käsitletav tehinguna seotud isikuga ja AS Baltika  juhatuse ja nõukogu liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud.

 

Maigi Pärnik
Juhatuse liige

maigi.parnik@baltikagroup.com