Swedish
Publicerad: 2012-09-17 10:00:00 CEST
Invuo Technologies AB
Börsmeddelande

Seamless lanserar värdeerbjudande i SEQR

- Riktade erbjudanden ny intäktskälla

Stockholm, 2012-09-17 10:00 CEST --  

Seamless – noterat på Nasdaq OMX – breddar sin mobila betalningslösning med att inkludera riktade erbjudande till de som betalar med SEQR. Detta innebär ytterligare en intäktskälla för Seamless som bolaget bedömer som framtida signifikant. Den nya tjänsten introduceras under oktober månad.

Seamless lösning för mobila betalningar – SEQR – har på kort tid rönt stor uppskattning bland såväl handlare som konsumenter. Detta på grund av att den rundar kortföretagens höga avgifter, är mycket enkel och gratis att komma igång med och dessutom har högsta säkerhet.

– Vi vet att handlarna vill kunna rikta relevanta erbjudanden till kunderna. Här erbjuder SEQR en mycket bra möjlighet för riktad kommunikation till konsumenten som är baserad på dennes köpbeteende, säger Peter Fredell, VD och koncernchef för Seamless.

De riktade erbjudandena kommer att finnas som en separat flik i SEQR-appen.

– Det här är ett viktigt led i vårt arbete med att ständigt förbättra SEQR-appen för konsumenterna. Med attraktiva erbjudanden skapar vi nu ytterligare ett argument för att man ska använda SEQR-appen när man handlar. Det är inte en påträngande funktion utan som konsument väljer man själv om man vill ta del av de erbjudanden som publiceras, säger Emil Wikström, affärsområdeschef för SEQR.

Seamless kommer att erbjuda tre betalningsmodeller:

  • Betalning för riktad annonsering
  • Betalning i de fall konsumenterna klickar vidare till erbjudandet
  • Delning av intäkter, så kallad revenue-share

 

För ytterligare information kontakta:

Peter Fredell, VD Seamless Distribution AB, tel. 08-564 878 00, peter.fredell@seamless.se

Emil Wikström, chef för SEQR, Seamless, tel. 0709-84 55 65, emil.wikstrom@seamless.se

Olivera Andersson, Kommunikationschef, Seamless, tel. 070-660 51 96, olivera.andersson@seamless.se

 
 

Om Seamless

Seamless är en av världens ledande leverantörer av betalsystem för mobiltelefoner och hanterar årligen över 3,1 miljarder transaktioner genom 525 000 aktiva försäljningsställen. Detta kombinerat med över elva års erfarenhet och närvaro i 26 länder ger Seamless en stark position på mobilbetalningsmarknaden. Det är företagets unika transaktionsplattform som gör SEQR möjligt. Seamless handlas på Nasdaq OMX Stockholm, kortnamn SEAM.

 

www.seamless.se

 

Om SEQR

SEQR, utvecklat av Seamless, är marknadens enklaste och snabbaste lösning för mobila betalningar. Allt kunden behöver göra är att med SEQR-appen skanna en QR-kod vid kassan och godkänna betalningen med sin PIN-kod. SEQR fungerar lika enkelt i fysisk handel och i e-handel och är både snabbare och säkrare än kortbetalningar. Tack vare tekniken krävs ingen investering av handlaren. Det räcker med en dekal med en QR-kod vid kassan och sedan sparar handlaren pengar på varje transaktion tack vare den mycket låga transaktionsavgiften.

 

www.seqr.se – Twitter:@seqrse – facebook.com/seqrse

 

Denna information är sådan som Seamless Distribution AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 17 september 2012 klockan 10:00.


Pressmeddelande_Riktade erbjudande i SEQR_120917.pdf