English Swedish
Publicerad: 2012-08-20 15:12:00 CEST
Doro AB
Börsmeddelande

Doro PhoneEasy® 615 är nu en av Orange Israels bäst säljande telefoner

Lund, Sweden, 2012-08-20 15:12 CEST --  

Doro PhoneEasy® 615 är nu en av Orange Israels bäst säljande telefoner

Doros vikbara 3G-telefon Doro PhoneEasy® 615 lanserades i juni, i enlighet med företagets globala expansion, i Israel via Doros samarbetspartner Orange Israel. Telefonen har redan etablerat sig som Orange Israels tredje bäst säljande modell.

Doros VD och koncernchef Jérôme Arnaud säger i en kommentar: ”Den förmåga vi visar genom att snabbt kunna anpassa en av våra bäst säljande modeller till hebreiska förutsättningar är en milstolpe i vårt arbete att etablera oss på nya snabbväxande marknader. Dessutom gläds vi naturligtvis åt den omedelbara framgången för vår produkt som är den första telefonen i Israel som är kompatibel med hörapparater.”

För mer information vänligen kontakta:
VD och koncernchef Jérôme Arnaud, +46 (0) 46 280 50 05,
eller vice VD och finansdirektör Annette Borén, +46 (0)70 630 00 09.
 

Om Orange Israel/ Partner Communications Company Ltd
Partner Communications Company Ltd ("Partner") är en ledande israelisk leverantör av teletjänster under varumärket orange™ . Partner erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa tjänster till över 3 miljoner mobilkunder, vilket motsvarar en marknadsandel på cirka 32 procent.
Vid sidan av mobila tjänster erbjuder företaget en rad tjänster via fasta nät inklusive Internet, specialiserade datatjänster och hosting, ett nätverk av WiFi hotspots i Israel, överföringstjänster, Voice over bredband ("VoB") telefonitjänster, utgående och inkommande internationell telefoni och webbaserad underhållning samt multimediatjänster. Bolaget är noterat på NASDAQ Global Select Market™ och aktien handlas på fondbörsen Tel Aviv


Doro AB offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 20 augusti 2012, kl 15:00 CET.

Om Doro
Doro, marknadsledare inom telekommunikation för seniorer, är ett börsnoterat svenskt företag. Med över 38 års erfarenhet inom telekom fokuserar bolaget på att utveckla, marknadsföra och sälja produkter, mjukvara samt TeleCare- och mHealth-lösningar som är speciellt anpassade för seniorer – en växande grupp människor världen över. Doros breda sortiment av användarvänliga mobiltelefoner är unikt och bolagets exceptionella kunnande har uppmärksammats med flera internationella designpriser. Produkterna säljs i mer än 30 länder på fem kontinenter. 2011 omsatte Doro 745 Mkr och aktien är noterad på OMX Nasdaq Stockholm, Nordiska listan, Mindre bolag. Läs mer om Doro på www.doro.com eller på facebook.com/DoroSverige


Doro _PR_20120820_ SVE.pdf