Danish
Offentliggjort: 2012-04-26 15:31:47 CEST
DKTI A/S
Selskabsmeddelelse

Børsmeddelelse nr. 11/2012 – Aftale om hovedvilkår for fusion med DanDrit Biotech A/S

I forlængelse af selskabsmeddelelser af den 22/12-2011 og den 30/3-2012 skal det oplyses, at Selskabet er blevet enig med DanDrit Biotech A/S aktionærer om en værdiansættelse af DanDrit Biotech A/S på USD 40 millioner mod oprindeligt USD 47 millioner.

Selskabets bestyrelse har i denne forbindelse modtaget yderligere finansielle analyser og lagt vægt på, at Selskabets største aktionærer har tilkendegivet, at de ønsker fusionen gennemført på disse vilkår. Bestyrelsen har endvidere lagt vægt på, at aftalen med DanDrit Biotech A/S’ aktionærer indebærer, at de af DKTI A/S’ aktionærer, der ikke måtte ønske at deltage i det fusionerede selskab, får mulighed for forud for fusionen at sælge deres aktier tilbage til DKTI A/S til en kurs svarende til den indre værdi.

Fusionsaftalen er fortsat betinget af 1) at due diligence undersøgelser færdiggøres på begge sider, 2) at begge selskabers aktionærer godkender fusionen, 3) at begge selskaber opfylder deres respektive forpligtelser i henhold til fusionsaftalen, herunder afgivne garantier, og af 4) at Finanstilsynets og NASDAQ OMX Copenhagen A/S’ godkender det endelige prospekt samt optagelsen til handel af fusionsaktierne.

Selskabet vender snarest tilbage med yderligere information om tidsplan for fusionen og mulighederne for at tilbagesælge aktier til Selskabet. Eventuelle spørgsmål til meddelelsen kan rettes til selskabets direktør Daniel Reece på telefon 77 88 60 44.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen

 

 

 


DKTI 26 04 2012.pdf