English Estonian
Avaldatud: 2012-03-30 15:04:18 CEST
Arco Vara
Börsiteade

Arco Vara AS korralisel üldkoosolekul vahetuvad nõukogu liikmed

Arco Vara AS nõukogu liikmed Kalev Tanner ja Ragnar Meitern esitasid avalduse ettevõtte nõukogust tagasi astumiseks. Uuteks nõukogu liikmeteks pakub Toletum OÜ Stefan David Balkini ja Toomas Tooli.

Arco Vara AS põhikiri näeb ette 5-7 liikmelise nõukogu, seoses Ragnar Meiterni ja Kalev Tanneri lahkumisega jääks nõukogu kolmeliikmeliseks, seetõttu on vaja nimetada kaks uut liiget.

Nõukogu esimehe Richard Tomingase kontrollitav Toletum OÜ, kellele kuulub 1 024 681 Arco Vara AS aktsiat, mis esindab 21,61% aktsiatega esindatud häältest, on esitanud avalduse erakorralise aktsionäride üldkoosoleku kokku kutsumiseks, nimetamaks tagasi astuvate liikmete asemele uued liikmed Stefan David Balkini ja Toomas Tooli. Vastavalt äriseadustikule ei kutsuta erakorralist üldkoosolekut kokku, kui korraline üldkoosolek on toimumas kahe kuu jooksul.

Korraline üldkoosolek toimub mitte varem, kui kolm nädalat pärast auditeeritud aastaaruande avaldamist. Auditeeritud aruanne ja üldkoosoleku kokkukutsumise teade avaldatakse 20.04.2012. Vastavalt äriseadustikule tuleb üldkoosoleku päevakord, toimumise aeg ja koht avaldada ühes üleriikliku levikuga ajalehes mitte vähem, kui kolm nädalat enne koosoleku toimumist. Koosolek toimub 15.05.2012. Toimumise täpne aeg ja koht avaldatakse 20.04.2012 koosoleku kokkukutsumise teates. Toletum OÜ avaldusele tuginedes lisatakse päevakorda punkt uute nõukogu liikmete nimetamiseks.

 

Lembit Tampere
Juhatuse liige
Arco Vara AS
Tel: +372 614 4630