English Latvian
Publicēts: 2011-06-22 14:15:29 CEST
Reverta
Uzņēmuma paziņojums

Par AS Parex banka finanšu pārskata iesniegšanu

 

Akciju sabiedrība Parex banka informē, ka uzņēmuma 2011. gada pirmā pusgada nerevidēto finanšu pārskatu NASDAQ OMX Riga plānots iesniegt laika periodā no 2011. gada 24. līdz 31. augustam. 

 

Par Parex banku:

Kopš 2010. gada 1. augusta, kad Parex banka uzsāka savu darbību kā risinājumu banka, vienlaicīgi pārtraucot sniegt tādus klasiskos banku pakalpojumus kā, piemēram, kontu un depozītu apkalpošanu, kredītu izsniegšanu un citus, Parex bankas galvenais mērķis ir valsts ieguldījuma atgūšana maksimālā apmērā. Izvirzītā uzdevuma īstenošanai banka savu darbību koncentrē uz efektīvu kredītu restrukturizāciju, parādu piedziņu, kā arī pārņemto nekustamo īpašumu pārvaldīšanu  

Šobrīd Parex bankas apjomīgos aktīvus aptuveni 800 miljonu latu apmērā pārvalda kvalificētu speciālistu komanda un, salīdzinot ar pasaulē vispārpieņemtajiem standartiem, Parex banka ar tās relatīvi nelielo strādājošo skaitu ir novērtēta par izteikti efektīvu organizāciju. Šāda uzņēmuma modeļa panākumu pamatā ir pārdomāta ārpakalpojumu sniedzēju piesaistīšana un visu administratīvo resursu izvērtēšana.    

 

 

 

Papildu informācijai:

Marita Ozoliņa-Tumanovska

Komunikāciju un mārketinga direkcijas vadītāja

Tālr. 67779142 vai 29287169

E-pasts: Marita.Ozolina@parex